top of page

lør. 05. feb.

|

Ringsted Kongrescenter

Tilløkke Otto med Jesper Lohmann

”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” Det garanterer vi, det kommer det til, når vi nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra Stenbroen, Københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n roll- og popidol – Otto Herman Max Brandenburg.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Tilløkke Otto med Jesper Lohmann
Tilløkke Otto med Jesper Lohmann

Tid & sted

05. feb. 2022, 20.00

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” Det garanterer vi, det kommer det til, når vi nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra Stenbroen,  Københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n roll- og popidol –  Otto Herman Max Brandenburg.

I en lang karriere, der bød på op- og nedture, mestrede han alle genrer. Musikalsk spændte han vidt; fra pop og rock til jazz og visesang. Som skuespiller, i alle de roller han gav liv på film, tv, teater og i revy, efterlod han hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af ”Otto.”

I forestillingen ”TILLØKKE OTTO ” er vi til koncert med Otto og her kan alt ske! Scenen er sat og hans hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen – publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang… Og så… der står han pludselig med sit drengede smil : ”Godaften – godt at se jer! ”

Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle – Otto Brandenburg!

Arrangør: Ringsted Kongrescenter

Del denne begivenhed

bottom of page