top of page

tors. 24. jun.

|

Valdemar scenen

SummerDays i Ringsted - Michael Falch

Michael Falch optræder til Summer Days i Ringsted

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SummerDays i Ringsted - Michael Falch
SummerDays i Ringsted - Michael Falch

Tid & sted

24. jun. 2021, 20.00

Valdemar scenen, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Det har været nogle lange måneder uden kultur og live-oplevelser. Nu står sommeren endelig for døren og det samme gør de store musikoplevelser heldigvis. Ringsted Kongrescenter er en del af Summer Days i Ringsted – glæd jer til at opleve Michael Falch, Queen Machine, Carl Emil Petersen, Love Shop og Anders Blichfeldt!

Under fanen ”Kulturen er tilbage” byder Ringsted Kongrescenter på en række af de ypperste navne inden for dansk musik i sommeren 2021. Der er garanti for store oplevelser når Ringsted Kongrescenter overtager Valdemar scenen foran Sct. Bendts Kirke.

Glæd jer til at opleve alle de største hits fra en over 40 år lang karriere i en koncert fyldt med nerve og nærvær, som kun Michael Falch kan levere den.

Den folkekære sanger og sangskriver Michael Falch er en travl mand. Med nyt album og tilhørende turné til efteråret samt en corona-udskudt reunion-turné med sit legendariske 80’er band MALURT i 2022, har han rigeligt på plakaten.

Heldigvis behøver vi ikke vente helt til koncerten med MALURT 2. april 2022 i Ringsted Kongrescenter for at opleve Falchen i levende live. Han drager nemlig ud på de danske landeveje med en sommerturné og den 24. juni står han på Valdemar scenen til Summer Days i Ringsted.

For at sikre alle en tryg & sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer med op til 500 gæster pr. sektion.

Del denne begivenhed

bottom of page