top of page

lør. 26. jun.

|

Valdemar scenen

SummerDays: HipSomHap

Dette arrangement er gratis og kræver ikke adgangsbillet. HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har allerede udgivet to albums: ”Hop Lidt Mer” og det helt nye ”Overtager Verden”

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SummerDays: HipSomHap
SummerDays: HipSomHap

Tid & sted

26. jun. 2021 14.30

Valdemar scenen, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

HipSomHap er, med hundredvis af koncerter og millioner af streams, et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Tween-idolerne er aktuelle med nyt album og går på scenen for at skabe en gigantisk hiphop-fest i børnehøjde.

Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej. Gruppen stormer frem på TikTok og YouTube og spillede over 100 koncerter i 2019. De har været i Go’ morgen Danmark, lavet musik til DR Ramasjang og optrådt for Kronprinsessen.

HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har allerede udgivet to albums: ”Hop Lidt Mer” og det helt nye ”Overtager Verden”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som har over 2,5 millioner views på YouTube – flere end Christophers tre seneste singler!

Til dette arrangement kræves der ikke billet.

Del denne begivenhed

bottom of page