top of page

ons. 18. aug.

|

Ringsted

Summer Days på Torvet - Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt optræder til Summer Days i Ringsted

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Summer Days på Torvet - Anders Blichfeldt
Summer Days på Torvet - Anders Blichfeldt

Tid & sted

18. aug. 2021, 20.00

Ringsted, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Det har været nogle lange måneder uden kultur og live-oplevelser. Nu står sommeren endelig for døren og det samme gør de store musikoplevelser heldigvis. 

Ringsted Kongrescenter er en del af Summer Days i Ringsted – glæd jer til at opleve Michael Falch, Queen Machine, Carl Emil Petersen, Love Shop og Anders Blichfeldt!

Kvartetten af koncertdage præsenteret af Ringsted Kongrescenter under fanen ”Kulturen er tilbage” til Summer Days i Ringsted udfyldes på fornem manér af den populære sanger og sangskriver Anders Blichfeldt.

Den tidligere Big Fat Snake-forsanger tager publikum med på en musikalsk rejse fyldt med de største hits fra Big Fat Snake-tiden, hans smukke fortolkninger fra Toppen af Poppen, fortolkninger fra Rock Show og måske endda nogle helt nye sange. Anders Blichfeldt indtager Valdemar scenen den 18. august til Summer Days i Ringsted.

Summer Days i Ringsted 29. maj - 3. september Der er oplevelsesgaranti for store og små, når Oplev Ringsted byder velkommen til SummerDays i Ringsted fra 29. maj 3. september. Man kan glæde sig Børnefestivals koncerter, SommerSjov, EM I fodbold, Sommerrock, Kongres koncerter samt arrangementer fra foreninger i de smukke, grønne omgivelser på plænen foran Sct. Bendts Kirke.

Til visse arrangementer vil der være gratis entré og andre opkræves der entré.

Der vil løbende komme arrangementer til, men der forventes op 80 arrangementer sommeren igennem. For at sikre alle en tryg & sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer med op til 500 gæster pr. sektion.

Del denne begivenhed

bottom of page