top of page

fre. 03. dec.

|

Valdemars Julemarked

Stadeplads Valdemars Julemarked 3. december kl. 16-20

En julestand pr. dag er 2x2 meter og koster 175 kr. (ved køb af flere stande får man automatisk mulighed for, at de står samlet)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Stadeplads Valdemars Julemarked 3. december kl. 16-20
Stadeplads Valdemars Julemarked 3. december kl. 16-20

Tid & sted

03. dec. 2021, 16.00 – 20.00

Valdemars Julemarked, Sct. Bendtsgade 2, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Book en julestand stand Har du lyst til at være med fra starten ved en hyggelig tradition med Valdemars Julemarked og dermed synliggøre Ringsted ikke alene er en af de førende oplevelses- og handelsbyer i region Sjælland, men også er en hyggelig juleby med et skønt og anderledes julemarked? Så book en stand en eller flere dage ved Valdemars Julemarked.   

Retningslinjer for booking af julestand 

En julestand pr. dag er 2x2 meter og koster 175 kr. (ved køb af flere stande får man automatisk mulighed for at de står samlet)

(Ved bestilling af stand skrives der ind i fornavn hvad standens hovednavn er) 

Egen salgsvogn på forespørgsel 

Salg af forplejning på forespørgsel    

Aftalebetingelser Julemarked Sted: Valdemars Julemarked, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted   

Åbningstid: Fredag kl. 16.00 – 20.00, lørdage kl. 10.00-16.00, sidste to søndag i december kl. 10.00-15.00  

Opstilling/nedtagning: Kan foregå en time før åbningstid og nedpakning en time efter lukketid. Til alle stande vil der være fremsat et bord på 180 cm. samt to stole. Der er ikke mulighed for parkering tæt på teltet. Der henvises til parkeringspladserne ved Sct. Bendts kirke & Stakladen.  

Varer på stand: Alle stande skal have et element af juleprægede varetyper. Det er ikke tilladt at sælge mad- & drikkevarer uden det et aftalt med arrangør. Arrangør forbeholder os retten at kræve det fjernet eller bortvisning.  

Udsmykning stand:  Man må gerne aktivt være med til at udsmykke sin stand Der må ikke medbringes telt/pavillon  Det er tilladt at hænge banner/mv. på bagteltet med tape. Man skal selv fjerne alt skrald selv.  

Strøm  Rundt forskellige steder i telt vil der være 16. amp. strømtavler. Det er kun til brug, hvis det er højst nødvendigt i forhold til sin stand.   

Tilladelser: Udstillere sørger selv for at indhente relevante tilladelser fra Fødevarestyrelsen, bevillingsmyndighed, myndigheder, forsikringer mv.

.

Annullering af stand: Ved annullering af stand er der ikke mulighed for refundering af beløb.   

Ved spørgsmål henvises til Oplev Ringsted – Christian Molsing, chms@ringsted.dk, 57 62 66 23

Del denne begivenhed

bottom of page