top of page

tirs. 17. aug.

|

Valdemar scenen

SommerJazz - After Beat - NY DATO - Gratis

AfterBeat feat. Nis Toxværd og Tanja Dornby spiller swing/jivemusik med tempo og drive - krydret med nyere populærnumre.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SommerJazz - After Beat - NY DATO - Gratis
SommerJazz - After Beat - NY DATO - Gratis

Tid & sted

17. aug. 2021, 19.00 – 21.00

Valdemar scenen, Torvet 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

AfterBeat spiller swing/jivemusik med tempo og drive - krydret med nyere populærnumre.

De har i en speciel hyldest til de gamle danske refrainsangerinder som Grethe Ingmann, Daimi, Gitte Hænning, Lise Reinau m.fl., genfortolket de gode amerikanske jazzmelodier, som de forevigede på dansk med ”undersættelser” af de store danske tekstforfattere Jesper Klein, Mogens Dam, Robert Arnold.........

Bandet blev startet af Lars Hallgren og Christian Wolff der slog deres musikalske rødder sammen på Næstved Gymnasium tilbage i starten af 80'erne.

Line up:

Lars Hallgren – Piano og vokal: Lars har været professionel musiker på sit instrument siden starten af 1980èrne. Han har gennem en lang årrække været med i Klavs & Servants, Max & Co, Jazzkompagniet m. fl. Han er ofte at finde bag det store flygel på Femø Jazz Festivalen. Så Lars er en meget rutineret og dygtig pianist der ved hvordan jazz / swing skal lyde.

Christian Wolff – Bass og vokal: Christian har musiceret hele livet både populærmusik men også i mange jazzsammenhænge. Han har bl.a. også spillet i Jazzkompagniet i en årrække. Christian er bassisten som bare kan få musikken til at swinge med sit gedigne og velklingende basspil.

Dines Hansen – Trommer og vokal: Dines er at finde bag trommerne og med sin fintfølende fornemmelse for swingmusikken styrer han rytmen. Dines har medvirket i mange sammenhænge gennem årene lige fra popmusik over jazz og swing til decideret orkestermusik.

Nis Toxværd – Saxofon: Nis kan med sin fine sans for improvisation skubbe et hvert band op til nye højder – det hørtes tydeligt, da han styrede blæsergruppen i The Antonelli Orkester kendt fra ”Vild med Dans”. Han har spillet med utallige store pop, rock og jazznavne

Tanja Dornby – vokal: Tanja vil være helt i front med sin fine vokal som kendes og elskes fra Duoen Tanja & Curtie og fra det hedengangne Tom Jones Experience.

Del denne begivenhed

bottom of page