top of page

lør. 13. nov.

|

Ringsted Bibliotek

Nordisk Brætspilsdag på biblioteket

Ringsted Bibliotek stiller brikkerne op til Nordisk Brætspilsdag, en dag med fokus på brætspil. Kom og spil med. Alle er velkomne.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Nordisk Brætspilsdag på biblioteket
Nordisk Brætspilsdag på biblioteket

Tid & sted

13. nov. 2021, 11.00 – 14.00

Ringsted Bibliotek, Tværalle 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Ringsted Bibliotek stiller brikkerne op til Nordisk Brætspilsdag, en dag med fokus på brætspil. Kom og spil med. Alle er velkomne. Det er lørdag den 13. november kl. 11.00-14.00.

Nye brætspil på biblioteket Ringsted Bibliotek sætter fokus på glæden ved at spille brætspil sammen. Brætspil er inddragende underholdning i et hyggeligt frirum med nærvær og leg. Tag en pause fra hverdagen, og fordyb dig i nye brætspil fra bibliotekets samling.

”Vi har købt nye brætspil til bibliotekets samling. Og dem glæder vi os til at vise frem og spille med vores brugere. Nogle af titlerne er Sonar Familie, Bezzerwizzer Timeline og Wavelength”, fortæller Morten Halskov Jensen, der er bibliotekar og brætspilsentusiast.

Biblioteket stiller brikkerne op, og har styr på reglerne. Kom alene eller med venner, kæresten eller familien. Alle er velkommen.

Nordisk Brætspilsdag på Ringsted Bibliotek er lørdag den 13. november kl. 11.00-14.00. Der er ingen tilmelding, du møder bare op.

Husk at du selv kan lære at spille brætspil på Spilkarrusellen. I Spilkarrusellen på lililib.dk kan du finde små film, der viser dig hvordan du kommer godt i gang med at spille de mest populære brætspil.

Del denne begivenhed

bottom of page