top of page

tors. 18. nov.

|

Anlægspavillonen

Koncert med Dicte

Oplev en uforglemmelig aften i selskab med sangerinden Dicte, der giver koncert med biblioteket i Pavillonen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Koncert med Dicte
Koncert med Dicte

Tid & sted

18. nov. 2021, 20.00 – 19. nov. 2021, 21.45

Anlægspavillonen, Tværalle 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Oplev en uforglemmelig aften i selskab med sangerinden Dicte, der giver koncert med biblioteket i Pavillonen. Det er torsdag den 18. november kl. 20.00-21.45 i Anlægspavillonen.

Intim koncert med lyrisk intensitet I januar udgav sangeren og sangskriveren Dicte sit nye soloalbum med titlen ”All good as it is”. Det er en udgivelse om politisk opvågnen, forgiftet sind, glæden ved livet, sårbarhed, grådighed, grænseløshed, søsyge. Men også lidt kærlighed. Alt i alt ti små nedslag i det voksne liv.

Der er lagt op til en uforglemmelig aften med musikken som omdrejningspunkt, når Dicte gæster Ringsted og giver koncert med Biblioteket i Pavillonen. Med på scenen til at akkompagnere Dicte er guitaristen Mads Reinhold.

Til koncerten vil du, udover sange fra det nye album, også opleve sange fra Dictes forrige album med titlen ”Perfume”, fx sangen ”All I want is you”, der er et af Dictes mest spillede hits, kun overgået af nyklassikeren ”If this is cool” og naturligvis julesangen ”Drømte mig en lille drøm”.

Sangeren og sangskriveren Dicte gik solo i 1993, og har siden udgivet over ti albums og optrådt på film og teatre rundt om i landet. Hun er desuden kendt fra tv, hvor hun har deltaget i programmerne ”Vild med dans” og ”Toppen af poppen”.

Du kan glæde dig til en intim og nærværende koncert, der også byder på forfriskende rytmer i en funky og cool stil med sange, der ulmer af lyrisk intensitet. Og det er netop i det intime rum, Dictes stemme kommer allerbedst igennem.

Tilmelding og billetter Dicte giver koncert med Biblioteket i Pavillonen torsdag den 18. november kl. 20.00-21.45 i Anlægspavillonen. Billetterne koster 135 kr. eller 105 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben KULT. Billetterne kan købes online via ringstedbib.dk.

Del denne begivenhed

bottom of page