top of page

søn. 12. dec.

|

Ringsted Vindmølle

Jul og nisser i Ringsted Vindmølle

Traditionen tro er nisserne i Ringsted Vindmølle igen i år dukket frem til 1. december, og der er mange af dem. Tag familien med og kom hele møllen rundt, når Morten og nisserne byder indenfor til åbent hus.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Jul og nisser i Ringsted Vindmølle
Jul og nisser i Ringsted Vindmølle

Tid & sted

12. dec. 2021, 10.00 – 14.00

Ringsted Vindmølle, Køgevej 37, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Traditionen tro er nisserne i Ringsted Vindmølle igen i år dukket frem til 1. december, og der er mange af dem. 

Tag familien med og kom hele møllen rundt, når Morten og nisserne byder indenfor til åbent hus. Morten ”møller” kender sine nisser og er god ved dem. Det har andre nisser hørt og derfor flytter nye ind hvert år. Selv om genkendelsens glæde er stor omkring juletid er der også nyt at se på i møllens nisserier.

Der er gratis adgang til åbent hus i møllen, samt museets udstillinger.

Der er hele dagen mulighed for at besøge kornværkstedet, hvor I kan male mel eller grutte korn. I kan også bruge materialerne i børnehjørnet og lave jeres eget julepynt.

Når I er blevet nissemætte og det er tid til lidt afslapning, tilbyder museumscaféen gløgg, kakao og æbleskiver til fornuftige priser.

BEMÆKR: Museum Vestsjælland genindfører coronapas. For at passe på vores gæster og personale, skal du fra lørdag den 13. november 2021 vise coronapas, når du besøger vores afdelinger, dette gælder også for dette arrangement.

Del denne begivenhed

bottom of page