top of page

tirs. 03. maj

|

Ringsted Kongrescenter

Job- og uddannelsesmesse i Ringsted

Ringsted Arbejdsmarkedscenter byder mere end 70 virksomheder inden for til Job- og uddannelsesmessen den 3. maj 2022 i Ringsted Kongrescenter.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Job- og uddannelsesmesse i Ringsted
Job- og uddannelsesmesse i Ringsted

Tid & sted

03. maj 2022, 09.30 – 11.30

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Ringsted Arbejdsmarkedscenter byder mere end 70 virksomheder inden for til Job- og uddannelsesmessen den 3. maj 2022 i Ringsted Kongrescenter. 

I god dialog med Sorø Arbejdsmarkedscenter er det lykkedes at øge antallet af virksomheder og forventeligt også besøgende på messen. Ledige borgere og andre interesserede deltager på messen, hvor de kan møde og blive matchet med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Den intense jagt på kvalificeret arbejdskraft fortsætter. Mange virksomheder står stadig med den udfordring at skulle finde medarbejdere med de rette kvalifikationer. Med Job- og uddannelsesmessen og det efterfølgende samarbejde mellem virksomhederne og virksomhedskonsulenterne i Ringsted og Sorø kommuner, vil kommunerne medvirke til at gøre det lettere for både arbejdstagere og arbejdsgivere at finde hinanden. 

Der er i år sat ekstra fokus på mulighederne for at få en elev- eller læreplads og på borgere visiteret til et flexjob. Virksomheder, som tilbyder elev- eller læreplads, er samlet på messen i eget markeret område. På samme måde vil virksomhederne, som tilbyder jobmuligheder til flexjobbere, også være samlet i eget markeret område.

Går du for eksempel med overvejelser om opkvalificering eller start på et uddannelsesforløb, vil der på Job- og uddannelsesmessen være rig lejlighed til at møde uddannelsesinstitutionerne og få informationer om relevante kurser og uddannelsesmuligheder.

”Mere end 70 virksomheder er med på messen for at finde nye medarbejdere. Det er vores håb, at mange ledige borgere har lyst til at være med og på den måde markedsføre deres arbejdskraft. Tidligere har messen været velbesøgt og vores ønske til 2022 er, at endnu flere ledige kan blive matchet med en virksomhed på jagt efter arbejdskraft,” siger Emil Dominiak, leder af Midtsjællands Aktiveringscenter.

Aktivitet:     Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2022

Adresse:     Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted

Dato og tid:     Tirsdag den 3. maj 2022, kl. 09.30 – 11.30

Tilmelding:     På mail for virksomheder:  jobcenterjob@ringsted.dk

Pris:             Gratis 

Læs mere:     www.jobmesse.ringsted.dk

Del denne begivenhed

bottom of page