top of page

tors. 21. okt.

|

Traktørstedet i Vrangeskov

Hyggelig skovtur for børnefamilier

Tag med på en hyggelig skovtur for børnefamilier i efterårsferien. Her kan du være med til en masse aktiviteter for både store og små.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Hyggelig skovtur for børnefamilier
Hyggelig skovtur for børnefamilier

Tid & sted

21. okt. 2021, 10.00 – 14.00

Traktørstedet i Vrangeskov, Haraldstedvej 130, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Tag på en hyggelig skovtur med børnefamilier i efterårsferien. Her kan du være med til en masse aktiviteter for både store og små.

Der er skovtur for børnefamilier i efterårsferien, og her kan du være med til en række sjove friluftsaktiviteter.

Familierne med de små børn kan lave lerperler med naturvejleder Nynne Friis Refsgaard. De større børn og familier kan lave fuglehuse, fuglefodringspinde, bihoteller og lys af bivoks med "Naturfamilier i Ringsted". 

Naturfamilier i Ringsted vil også hjælpe med bålkaffen og udlevere pandekagepander og dej til de småsultne. De større børn og voksne kan få en kort instruktion i at køre mountainbike og selv køre en tur på sporet i Vrangeskov. Du kan komme på din egen mountainbile, eller du kan låne en af dem, som Grejbank Ringsted stiller til rådighed (hvis du er over 130  cm høj).

Det hele foregår torsdag den 21. oktober kl. 10.00 - 14.00 på engen foran Traktørstedet i Vrangeskov, Haraldstedvej 130, 4100 Ringsted. Det er muligt at parkere ved Traktørstedet.

Børn er meget velkomne i selskab med voksne. Det hele er gratis.

Skovturen er arrangeret af Ringsted Kommunes Grønne guide Lars Berndt i samarbejde med Naturvejleder Nynne Friis Refsgård, Naturfamilier i Ringsted samt ekstra hjælpere.

Del denne begivenhed

bottom of page