top of page

tors. 20. jan.

|

Anlægspavillonen

Gry Jexen: Kvinde, kend din historie

Med udgangspunkt i sin bog ”Kvinde, kend din historie” fortæller forfatter og historiker Gry Jexen om en række kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år, og om hvilken betydning de har haft for kvinders udvikling i Danmark.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Gry Jexen: Kvinde, kend din historie
Gry Jexen: Kvinde, kend din historie

Tid & sted

20. jan. 2022, 19.00 – 21.00

Anlægspavillonen, Tværalle 5, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Få et indblik i nogle af de vigtigste øjeblikke og kvinder i dansk historie.

Med udgangspunkt i sin bog ”Kvinde, kend din historie” fortæller forfatter og historiker Gry Jexen om en række kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år, og om hvilken betydning de har haft for kvinders udvikling i Danmark.

Foredraget bygger videre på Gry Jexens podcast og Instagramprofil, der formidler kvinders betydning i vores fælles historie og fortid. I foredraget fortæller Gry Jexen om sit arbejde med at formidle kvinder i historien på Instagram, via podcast og gennem sin nye plakat med kvinder fra Danmarkshistorien.

Gry Jexen fortæller om, hvorfor kvinderne overhovedet er skrevet ud af historien, og hvorfor det er vigtigt, at kvinderne bliver skrevet ind i vores fælles historie for at skabe ligestilling. Undervejs i foredraget kommer Gry Jexen med flere eksempler på kvinder fra danmarkshistorien, som har haft stor betydning, men som ikke har fået den plads, de fortjener.

Arrangør: Ringsted Bibliotek

Pris: Kr. 105

Bestil billetter her: https://ringstedbib.dk/arrangementer/foredrag/gry-jexen-kvinde-kend-din-historie

Del denne begivenhed

bottom of page