top of page

lør. 18. dec.

|

Ringsted Kongrescenter

God jul, Cirkeline : Gratis

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
God jul, Cirkeline : Gratis
God jul, Cirkeline : Gratis

Tid & sted

18. dec. 2021, 10.00

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Gratis adgang, men kræver adgangsbillet.

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Familieforestilling fra 3 år.

Varighed: 45 min. uden pause

“God jul, Cirkeline er karakteriseret af en sød, sjov og smittende nysgerrighed og appetit på både risengrød og tilværelsen. Selv om sidstnævnte også kan byde på små bump!”. Sådan lød det blandt mange rosende ord fra Danmarks Teaterforeninger, da Teater Next modtog prisen for ÅRETS BØRNE/UNGE-FAMILIETEATER 2020.

Forestillingen er gratis, men billet er påkrævet. Billetter kan bookes fra fredag den 12. november kl. 10.00

Del denne begivenhed

bottom of page