top of page

tirs. 23. nov.

|

Ringsted Bibliotek

Foredrag om universet

Bliv klogere på verdensrummet og hør om meteoritter, mørk energi og tyngdebølger, når professor Anja C. Andersen holder foredrag på Ringsted Bibliotek.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Foredrag om universet
Foredrag om universet

Tid & sted

23. nov. 2021, 19.00 – 21.00

Ringsted Bibliotek, Tværalle 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Bliv klogere på verdensrummet og hør om meteoritter, mørk energi og tyngdebølger, når professor Anja C. Andersen holder foredrag på Ringsted Bibliotek. Det er tirsdag den 23. november kl. 19-21.

Galakser, planeter og stjernestøv

Anja C. Andersen er professor i astronomi og astrofysik på Niels Bohr Instituttet. Hun forsker i stjernestøv og arbejder med at kortlægge, hvordan støv dannes i universet, og hvilken indflydelse det har på planetdannelse og stjerneudvikling.

I sit foredrag på Ringsted Bibliotek giver hun, med stor indsigt og humor, et overblik over himmelrummet fra solsystemet og ud til de fjerneste galakser, og over universets udvikling fra Big Bang og frem til i dag. I foredraget får du et indblik i hvor forskningsfronten befinder sig i dag. Foredraget tager afsæt i Anja C. Andersens bog ”En lille bog om universet”.

I løbet af de seneste 20 år har Anja C. Andersen modtaget ikke færre end 15 priser for sin formidling af meget komplekst stof. Gå ikke glip af muligheden for at høre en af landets bedste formidlere fortælle om vores univers.

Tilmelding og billetter Anja C. Andersen holder foredrag på Ringsted Bibliotek tirsdag den 23. november kl. 19.00-21.00. Billetterne koster 105 kr. eller 85 kr. for medlemmer af biblioteksklubben KULT. Billetterne kan købes online via ringstedbib.dk. Bemærk: kun få billetter!

Del denne begivenhed

bottom of page