top of page

fre. 08. okt.

|

Ringsted Kongrescenter

Dire Straits Tribute

Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Ringsted Kongrescenter præsenterer en hyldest til Dire Straits.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Dire Straits Tribute
Dire Straits Tribute

Tid & sted

08. okt. 2021, 20.00

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Dire Straits Tribute er tilbage i Ringsted Kongrescenter

Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Ringsted Kongrescenter præsenterer en hyldest til Dire Straits.

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en ren verdenssucces. Deres World Tour i 1985-1986 endte med tre millioner solgte billetter samtidig med, at fans havde købt over 100 millioner plader, hvorpå hits som Sultans of swing, Walk of Life og Money for Nothing var at finde.

Dire Straits’ bedst sælgende album, Brother in Arms, var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre bl.a. igennem denne hyldestkoncert.

A Tribute to Dire Straits har i Sverige spillet for udsolgte huse med deres Brothers in Arms tour. De svenske gutter, som står bag, har de sidste seks år været overvældet af fantastisk respons fra publikum – blandt under deres besøg i Danmark i 2019. De seks medlemmer har skåret i og finpudset deres show, så koncerten bliver deres største og bedste til dato.

Del denne begivenhed

bottom of page