top of page

tors. 03. feb.

|

Ringsted Kongrescenter

Copenhagen Drummers Feel Good Tour 2022

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Copenhagen Drummers Feel Good Tour 2022
Copenhagen Drummers Feel Good Tour 2022

Tid & sted

03. feb. 2022, 20.00

Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers besøger Ringsted Kongrescenter den 3. februar 2022 med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash?, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion og humor krydret med et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

Arrangør: Ringsted Kongrescenter

Del denne begivenhed

bottom of page