top of page

man. 08. nov.

|

Café Ingeborg

Caféeftermiddag for seniorer

Ringsted Kommune indbyder til caféeftermiddag mandag den 8. november i Café Ingeborg. Arrangementet handler om mad, måltider og fællesskab for dig, der er over 65 år.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Caféeftermiddag for seniorer
Caféeftermiddag for seniorer

Tid & sted

08. nov. 2021, 16.00 – 18.00

Café Ingeborg, Eksercerpladsen 1, 4100 Ringsted, Danmark

Om eventet

Et sundt seniorliv – en levende caféeftermiddag for seniorer i Cafe Ingeborg

Ringsted Kommune indbyder til caféeftermiddag mandag den 8. november i Café Ingeborg. Arrangementet handler om mad, måltider og fællesskab for dig, der er over 65 år.

Sund mad, måltidsvaner og fællesskab har stor betydning for livskvaliteten og for at kunne bevare et godt helbred hele livet igennem. Dette vil være omdrejningspunktet for caféeftermiddagen.

Til caféeftermiddagen starter vi med et oplæg fra diætist Charlotte Tønnes Jensen om gode ideer til en madplan, som indeholder sund og nem mad til dig, der er over 65 år.

Efterfølgende vil der være samtaleborde med fokus på et godt og sundt seniorliv.

Mød kommunens sundhedskonsulenter

Ved ét samtalebord er der mulighed for at tale med to af sundhedskonsulenterne fra Sundhed og Træning, som fortæller om kommunens mange sundhedstilbud. Tilbuddene er for dig, der lever med en med kronisk sygdom og dig, der godt kunne bruge noget støtte i forhold til at ændre vaner, f.eks. i forbindelse med rygestop eller nye motionsvaner.

Der vil også være et samtalebord med to medarbejdere fra Café Ingeborg, som vil informere om Generationscaféen, der har madfælleskab som omdrejningspunkt.

Ligeledes vil der være et samtalebord med ensomhedskonsulent Mona Juel Hansen fra Ringsted Kommune, der har fokus på meningsfulde fællesskaber. Måske er der lige det, du søger.

Sidst, men ikke mindst, vil Charlotte Tønnes Jensen også have et samtalebord, hvor der er mulighed for gratis smagsprøver på den nemme og sunde kost fra oplægget.

Mange vil gerne spise sammen med andre. Hvis man spiser alene kan man få følelsen af forringet livskvalitet og måske helt miste appetitten. Derfor kan madfællesskaber spille en positiv rolle, hvor man kan bevare madglæden og indgå i et meningsfuldt fællesskab især, hvis man har mistet ægtefællen eller en samlever.

Tid og sted

Det forgår i Café Ingeborg, Eksercerpladsen 1, 4100 Ringsted d. 8. november 2021 fra kl. 16.00 til 18.00 og alle over 65 år er velkomne samt interesserede pårørende.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, og der er tilmeldingsfrist senest fredag d. 29. oktober 2021 kl. 13.00 af hensyn til indkøb af mad.

For tilmelding ring til Sundhedsteamet på tlf. 5762 8032 eller Ensomhedskonsulenten på tlf. 2155 2651. Du kan også tilmelde dig via mail: sundhedsteam@ringsted.dk

Del denne begivenhed

bottom of page